Η ΕΣΠΕΚΕΛ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τα Flocafe
Η ΕΣΠΕΚΕΛ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τα Flocafe, την πρώτη και μεγαλύτερη αλυσίδα café στην Ελλάδα.
Παρών στην συνάντηση από πλευράς ΕΣΠΕΚΕΛ ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστέριος Πατσιαούρας , ο Πρόεδρος των Πρωταθλημάτων και Διοργανώσεων Βασίλειος Ακριβούλης και ο Ταμίας της Ένωσης Χρυσόπουλος Ιωάννης.
Προηγήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της ΕΣΠΕΚΕΛ Πατσιαούρα Αστέριο και την κα Ζέρβα Ιωάννα διευθύνων σύμβουλο της εταιρίας.
Η κα Ζέρβα Ιωάννα διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας μας δήλωσε:
Η οικογένεια των #FlocafeEspressoRoom μεγαλώνει: Από το2016 το νέο Flocafe Espresso Room & Goody’s Berger House άνοιξε τις πόρτες του στην Λάρισα, στην περιοχή του πανεπιστημιακού νοσοκομείου, καθώς και στο Σ.Ε.Α. Ευαγγελισμού και μοιράζεται μαζί σας την απόλυτη εμπειρία του καφέ σε ένα όμορφο διαμορφωμένο μέρος εντός και εκτός του καταστήματος. Ώρες λειτουργίας καθημερινά 07:00 – 22:00.
Στον χώρο του Καταστήματος λειτουργεί και Μίνι Μάρκετ με είδη πρώτης ανάγκης.
Η συνεργασία είναι για το Final Four Νεανίδων όπως επίσης θα αποσταλεί από την ΕΣΠΕΚΕΛ σε κάθε ομάδα έκπτωση για τα εν λόγω καταστήματα τους.